Instalatii sanitare

S.C. MEGAPREXINSTAL S.R.L. Bacau, executa si realizeaza instalatii sanitare, garantand profesionalismul lucrarilor prestate.

La fiecare lucrare, specialistii nostri efectueaza un diagnostic al starii tehnice instalatiilor de distributie a apei. Astfel, starea tehnica a instalatiilor se caracterizeaza prin:

  • Defectiuni atat pe partea de apa rece cat si pe partea de apa calda;
  • Functionearea defectuasa a robinetilor;
  • Hidrantii de incendiu sunt deteriorati;
  • Materialul conductelor este imbatranit sau deteriorat, are depuneri de cruste sau coroziune.

In acelasi timp, prin intermediul inspectiei vizuale efectuate de catre unul din specialistii nostri de teren, se pot obtine multe informatii, date folosite mai apoi pentru a oferi un diagnostic corect, inainte de inceperea lucrarii, cu privire la evaluarea constructiei prin prisma sigurantei, a conditiilor igienice, costurilor de utilizare si a consumului de energie.

Procesarea datelor obtinute dau o imagine corecta si concreta despre evaluarea cladirii si despre oportunitatea unor decizii privind protectia, intretinerea, reconstructia sau modernizarea acesteia.

Pentru lucrarile de instalatii, S.C. MEGAPREXINSTAL S.R.L. Bacau, foloseste numai materiale de inalta calitate, de la furnizori directi si la preturi avantajoase.